"Існує тільки два варіанти, але перший - неможливий": Маляр пояснила, що може зупинити державу-терориста Росію

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр пояснила, що може зупинити агресивні дії країни-терориста Росії. За її словами, існує всього два варіанти. Про це вона написала на власному Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Посадовиця вважає, що для припинення війни необхідно, щоб РФ була фізично неспроможною вчиняти злочини. "Тут два варіанти – або держава просто перестала існувати або її опонент дуже сильний", – зазначила Маляр. Водночас вона вважає перший шлях неможливим у найближчій перспективі.

Через це, на її думку, Україна має ставати сильнішою. Мається на увазі як моральний стан кожного громадянина країни, так і озброєння та пошук союзників. "У кожного з нас вже накопичився невимовний постійний біль, який нажаль не мине з часом. Нам всім з цим жити. Але тут питання таке – де жити з цим болем? Якщо ви себе більше ніде не уявляєте крім України, і не уявляєте себе розбитою ворогом нацією, тоді поговоримо про біль після перемоги – а зараз кожен повинен робити Україну сильнішою та наближати перемогу", – підсумувала Маляр.

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...