Карма наздогнала: Під час вибуху в Мелітополі було поранено зрадника з-поміж колишніх міліціонерів

У результаті вибуху біля бізнес-центру фейкового губернатора окупованої частини Запоріжжя Балицького постраждав, зокрема, місцевий колаборант Анатолій Ісаков. Про це пише "РИА Мелітополь", передають Патріоти України.

Чоловік раніше працював у правоохоронних органах, після окупації Мелітополя перейшов на бік ворога. Ісаков перебував у"Фольксваген Каді". Коли машина проїжджала біля припаркованого біля бізнес-центру Балицького "ВАЗу", щось здетонувало. Зрадника госпіталізували з контузією. "мобіків" кинули під Запоріжжя

Вибух біля бізнес-центру Балицького - що відомо

Вибух у будівлі стався 26 жовтня. Бізнес-центр нібито належить гауляйтеру Балицькому. Його "команда" постійно засідала в підвалах.

Також у будівлі напередодні розмістили кремлівських пропагандистів. Пізніше ЗМІ уточнили, що епіцентр вибуху знаходився в припаркованому поруч з будівлею автомобілі. Його фрагменти розлетілися на десятки метрів навколо, в тому числі влучили у будівлю бізнес-центру.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....