​Карма "прирученого" антикорупціонера? Уряд призначив Найєма заступником міністра інфраструктури, і той зразу втрапив у конфуз

Українці тепер гадають ,чи не є такий збіг обставин насправді не збігом, а чорним гумором можновладців з того, хто праведно "пив кров" з політиків та чиновництва, працюючі журналістом-розслідувачем та нардепом-антикорупціонером

Іван ФедоркоКабінет міністрів призначив Мустафу Масі Найєма на посаду заступника міністра інфраструктури. Народний депутат Верховної Ради 8 скликання зразу потрапив у незручну ситуацію, зазначають Патріоти України.Адже Мустафа Найєм п'ять років тому обурювався вчинком чиновника, з яким тепер йому доведеться разом працювати.

Іван Федорко із червня 2021 – штатний радник міністра інфраструктури Олександра Кубракова з питань розвитку та реформування «Укрзалізниці»

3 липня 2016 року директор з вантажних перевезень і логістики Міністерства інфраструктури Іван Федорко за кермом Audi Q7 врізався в автомобіль фотокореспондента Макса Левіна, в якому перебували його син і дружина. У лобовому зіткненні серйозно постраждали дружина і син Левіна, з численними переломами їх доправили до лікарні. У дитини діагностували забій головного мозку.

Згодом Федорко втік з лікарні під час аналізів на алкогольне сп’яніння. Поліція заявляла, що веде пошук винуватця ДТП.

Мустафа Найєм, тоді нардеп, закликав журналістів особисто проконтролювати, щоб лікарі не змогли відмовити у відборі аналізів у Івана Федорка.

«Це жесть! Лікарі офіційно відмовилися брати у Івана Федорка аналізи, тому що у пацієнта подагра, він в реанімації, перебуває поза слідчими діями!» - обурювався він.

Тепер Найєму нагадують, що Федорка можна легко знайти.

«Він з тобою працює в одній будівлі. І до сьогоднішнього дня, навіть був на одній позиції з тобою. Він, як і ти, цього літа був призначений радником міністра інфраструктури. Сьогодні тебе призначили заступником міністра, може і Федорка скоро призначать», - написав журналіст Сергій Грішин та нагадав пости Найємр п’ятирічної давнини.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...