Керував відділенням ПУМБ: Банкір Ахметова буде створювати "республіканський" банк у Маріуполі

Керуючий відділенням ПУМБ в Маріуполі Андрій Висоцький перейшов на бік окупантів і буде вибудовувати фінансову систему «донецької народної республіки» в Маріуполі. Про це 0629 повідомило джерело в ПУМБі, передають Патріоти України.

За інформацією джерела, Андрій Висоцький буде відкривати відділення «центрального республіканського банку» в Маріуполі. Аналогічні відділення вже почали працювати в окупованих Мангуші та Волновасі.

На думку нинішніх співробітників банку, Андрій Висоцький у 2014 році виражав проросійські настрої, але після звільнення Маріуполя від терористичних угрупувань «ДНР» свої погляди не демонстрував. Тепер ось погодився на співпрацю.

На підтвердження цією інформації свідчить те, що комерційні та державні установи Донецької області у своїй кореспонденції з банком на вимогу банку перестали адресувати листи на ім’я Висоцького, починаючи з травня цього року. Ще в березні листи направлялись йому.

Андрій Висоцький – відома в Маріуполі особистість, бо він не тільки був банкіром банку Ахметова, але і творчою людиною, виступав у філармонії і грав у музичному гурті на гітарі. Зараз він співає пісні в окупованому Маріуполі.

Джерело: 0629.com.ua

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...