Х...йло дуже боїться: Криголам "Віктор Черномирдін" з Путіним на борту захистили зенітно-ракетним комплексом (фото)

Установка була прикрита маскувальною сіткою, проте журналісти її розпізнали.

Сьогодні, 3 листопада, президент РФ Володимир Путін відвідав Санкт-Петербург, де підняв прапор на новому російському криголамі "Віктор Черномирдін". Його візит прикривав комплекс "Панцир-С1". Про це написало російське видання "Фонтанка", оприлюднивши кадри з військовою технікою, передають Патріоти України.

У Кремлі, ймовірно, побоюються ракетного удару по Путіну. У петербурзькому порту "Морський фасад" з нагоди візиту президента військові розмістили ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1". Установка була прикрита маскувальною сіткою, проте журналісти її розпізнали і відобразили на фото. Розмістили її в безпосередній близькості до криголаму, де Путін урочисто піднімав прапор.

Варто зазначити, що "Панцири" призначені для захисту від повітряних, наземних, а також надводних загроз. Він може знищувати, в тому числі, супутники, балістичні ракети і навіть дрони. Дальність ураження становить 20 км, досяжність по висоті - 15 км.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...