Хіти тижня. "Багіні" ВР, або Сексуальна рада: З'явився ТОП-10 найстильніших народних депутаток (фото)

Журналісти обрали десять наймодніших народних депутаток нового скликання, передають Патріоти України. Пропонуємо до уваги весь список:

Юлія Тимошенко

58 років, лідер ВО "Батьківщина"

Народна депутатка України з 1997 року. В 90х керувала приватними компаніями з торгівлі бензином і газом, видобутку природних копалин. До 1997 року очолювала монополіста з торгівлі газом на ринку України корпорацію "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ), оборот якої 1996 року склав 11 млрд $.

10-й та 13-й Прем'єр-міністр України (2005, 2007–2010), віце-прем'єр-міністр України з питань паливно-енергетичного комплексу (1999–2001). Заміжня, чоловік Олександр Тимошенко – підприємець. Має доньку Євгенію і онучку Єву.

Юлія Володимирівна вже давно спочиває на лаврах головної модниці української политики. Описучючи її нинішній стиль так і проситься словосполучення "біле пальто". Хоча яскравим, насиченим кольорам вона теж не зраджує

Лариса Білозір

38 років, членкиня депутатської групи "За майбутнє".

У 2015 пройшла у Вінницьку обладу від "БПП "Солідарність". Ексголова БФ "Допомоги онкохворим дітям". Очолює громадську організацію "Життя та розвиток громад".

Членкиня Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, голова підкомітету з питань адміністративних послуг та адміністративних процедур. Заміжня, чоловік Андрій - син композитора Ігоря Білозіра і народної артистки України Оксани Білозір. Має двох доньок.

Лариса Білозір власною персоною демонструє, що ті часи, коли народні депутатки носили пафосні костюми з жабо і рюшами, колготки "сіточкою" та "хали" на голові канули в літу. До речі, деякі костюми Білозір по стилю нагадують образи нинішньої першої леді.

Оксана Гринчук

40 років, "Слуга народу"

Гринчук є менеджеркою готельного господарства, працювала у секторі маркетингу ПрАТ "Київстар". На час виборів була менеджеркою готельного бізнесу ТОВ "Бізнес-центр "Буковина", безпартійнa, проживала в Чернівцях.

Членкиня Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України, голова підкомітету з питань забезпечення діяльності Верховної Ради України.

Оксана Гринчук - любителька оригінальних фасонів і монохромних образів. Також видно, що парламентська мода на картатий одяг не оминула і її.

Юлія Гришина

41 рік, "Слуга народу"

Докторка юридичних наук, професорка. Експертка з питань освіти та науки. Членкиня комісії з права науково-методичної комісії з вищої освіти Міністерства освіти і науки України. Суддя постійно діючого Третейського суду саморегулівної організації Професійна асоціація реєстраторів і депозитаріїв. Заміжня, має двох дочок.

Гришина любить яскраві, соковиті кольори, модні брюки-каррот і уміло врівноважує силует пишними рукавами.

Ольга Савченко

30 років, "Слуга народу"

Юристка у галузі міжнародного та фінансового права (ведення процесів в Міжнародних Арбітражах, супровід іноземних інвестицій в Україні).

Савченко брала участь у кримінальних процесах із захисту прав політичних в'язнів, справах з екстрадиції осіб, які піддалися кримінальному переслідуванню з політичних мотивів, справах українців у Європейському суді з прав людини.

Заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України.

Савченко віддає перевагу елегантним лукам, що підкреслюють її тендітну статуру.

Ірина Аллахвердієва

41 рік, "Слуга народу"

Економістка. На час виборів: директорка Миколаївської обласної дирекції ПрАТ СК "Уніка". Заміжня, чоловік Яшар Аллахвердієв, ймовірно - підприємець. Має сина.

Ірину вважають однією з найжіночніших новообраних депутаток. ЇЇ фото в черговому елегантному вбранні часто можна побачити в соцмережах

Оксана Савчук

36 років, ВО "Свобода"

З 2015 року по серпень 2019 року - секретар Івано-Франківської міської ради. Членкиня Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури, голова підкомітету з питань безпеки дорожнього руху та безпеки на транспорті. З чоловіком Андрієм виховують сина.

Оксана Савчук - одна з небагатьох народних депутатів, хто досі часто вбирається у вишиваний одяг і виглядає в ньому стильно і сучасно (а не як людина, що обікрала гардеробну провінційного театру юного глядача).

Наталія Піпа

36 років, "Голос"

Активістка, пластунка, ексчленкиня організації AIESEC, співзасновниця ГО "Кращий Сихів"[1].

До 2019 керувала Львівською міською організацією Української Галицької Партії та ГО "Кращий Сихів".

Секретар Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій.

Наталія Піпа обирає стримані, перевірені образи: брючний костюм, світла сорочка, вишиванка, приталене плаття. Та і зрештою, яка різниця, що на тобі за сукня, якщо поряд стоїть Сергій Притула.

Анастасія Лященко

32 роки, "Слуга народу"

На час виборів: фізична особа-підприємець, безпартійна. Членкиня Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики.

Анастасія Лященко ввела в Раду моду на спортивний шик, але полюбляє й жіночні сукні вільного силуету.

Вікторія Кінзбурська

39 років, "Слуга народу"

У 2008 році отримала свідоцтво на право займатися адвокатською діяльністю. Працювала завідувачкою сектору правової роботи Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції в Харківській області. Членкиня Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики.

Чим точно відрізняється, так це любов'ю взувати спортивне взуття під ділові костюми (багато депутаток поки обмежилися тільки вкороченими штанями). Треба зазначити, що виглядає дуже стильно і модно.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...