Хіти тижня. "Бариг і дезертирів - на хр*н!": Ярош потужно звернувся до українців

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош обурився розвитком подій у країні і запропонував радикальний план дій. Жорсткий пост-звернення до українців він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Лідер УДА почав його зі слів підтримки на адресу заарештованого начальника Головного управління розвитку і супроводу матзабезпечення ЗСУ, генерал-майора Дмитра Марченка (його підозрюють у закупівлі неякісних бронежилетів).

"За характером він не тиловик, а бойовий офіцер. Розслідувати будь-які прояви корупції – правильно. Але, на мою думку, це не про генерала Марченка. Я так розумію, що ці тилові щурі з продажних судів знущаються із захисників України", – обурився Ярош.

Також у нього викликало здивування надання ДБР доступу до Стратегічного плану застосування ЗСУ та кадрова політика чинної влади України. З огляду на це Ярош запропонував кардинально змінити вектор розвитку України і переглянути підходи до керування державою.

"Наша Конституція справді потребує змін. Громадяни України, які не були залучені в оборону держави Україна протягом 2014-2019 років, не мають права обіймати високі державні посади. Громадянами України мають право бути тільки ті люди, які лояльно ставляться до держави і не обслуговують інтереси інших держав. Загальне виборче право – це зло, яке дозволяє водити по колу наш народ. Ми виганяємо одну банду, проливаючи свою кров, а на зміну їй приходить інша антиукраїнська банда, до того ж за неї голосують всі ті, хто палець об палець не вдарив для здобуття свободи і справедливості", – озвучив свої радикальні ідеї командувач УДА.

Він наголосив, що бачить майбутнє України тільки в національному народовладді, а не в космополітичній демократії. Крім того, він не виключив, що країну знову можуть очікувати позачергові вибори. За словами Яроша, ідеальним варіантом було б, якби наступним президентом України став би бойовий офіцер ЗСУ. "Пристосуванців, дезертирів, бариг, обслугу інших держав і народів – на хр*н!" – жорстко підсумував він.

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...