Хіти тижня. "Деякі люди хотіли б такого піару": Юлія Мендель цікаво відреагувала на чутки про свою вагітність від Зеленського (відео)

Юлія Мендель, прес-секретар Володимира Зеленського, в черговий раз прокоментувала чутки про свою вагітність від президента. Цього разу вона розповіла про те, як реагують на подібні чутки її батьки. Про це стало відомо з інтерв'ю, яке вона дала телеведучій Наталі Влащенко на її YouTube-каналі, передають Патріоти України.

На питання про те, як батьки ставляться до всіх чуток, які з'являються про Мендель, вона відповіла: "Моя мама вона майже звикла, вони, звичайно, не очікували, я закрила їх Facebook-сторінки перед тим, як стала прес-секретарем. З першої такої величезної ситуації вони, звичайно, сміялися, а вже з останньої ситуації (фейк про вагітність від Зеленського - ред. "Апостроф") вона (мама - ред. "Апостроф") сказала мені: "Юлечка, у мене ледь не було інфаркту". Слава богу, мій тато над цим сміявся ".

За словами Мендель, сама вона відреагувала на чутки зі сміхом. "Найцікавіше, російське телебачення про це розповіло, це екстраполювало ці чутки. Я теж дуже сильно сміялася з цього, тому що мені здається, деякі люди хотіли б такого піару, і платили б за такий піар і люди в бюстгальтерах там виходять і намагаються все, що хочеш зробити, а мені досить просто робити свою роботу ", - розповіла Мендель.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...