Хіти тижня. Для життя непридатний: Шабунін показав свій згорілий будинок зсередини (фото)

Глава Центру протидії корупції заявив, що застрахувати домівку не встиг.

Глава Центру протидії корупції Віталій Шабунін опублікував фото згорілого будинку і заявив, що він не застрахований, інформують Патріоти України.

У соцмережах звинувачували Шабуніна в тому, що він міг сам підпалити будинок, щоб отримати страховку. «Будинок не застрахований. Банально руки не дійшли. Для життя він непридатний», - написав він у Facebook і опублікував кілька фотографій зсередини будинку і з дрона.

Шабунін додав, що не згоден з кваліфікацією пожежі як «умисне пошкодження майна шляхом підпалу». «Підпал вночі будинку, в якому сплять люди, - це не просто пошкодження майна. Слава богу, що сусідка не спала о 2:30 ночі, що дітей не було вдома, що батько вчасно перекрив подачу газу в будинок. Все могло закінчитися набагато гірше», - сказав активіст.
Джерело: НВ

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...