Хіти тижня. "Я - не лох какой-то, я тебе говорю - оружие убери": Зеленський прибув у Золоте і зустрівся з бійцями (відео)

У Володимира Зеленського та одного з бійців виник не надто приємний діалог.

Зеленський у Золотому-4. Фото: Фейсбук.

Президент України Володимир Зеленський несподівано 26 жовтня прибув у Золоте-4 на Донбасі, біля якого мало б стартувати розведення військ. Там президент зустрівся з українськими добровольцями, які стоять на позиціях біля Золотого і виступають проти цього розведення, передають Патріоти України.

У Зеленського та одного з бійців виник не надто приємний діалог, де верховний головнокомандувач розмовляв на підвищених тонах та тикав своєму співрозмовнику.

На кадрах відео, яке опублікував журналіст і волонтер Мирослав Гай, чоловік у військовій формі закликає президента провести зустріч та підписати якийсь меморандум із противниками розведення сил на Донбасі, зокрема учасниками маршів "Ні капітуляції". На це Зеленський вимагає: "Приберіть зброю".

Цей діалог буквально підірвав Мережу, ветерани війни, політики та журналісти наперебій коментують, те що побачили. Дуже багато негативу.

В іншому епізоді спілкування з добровольцями в Золотому гарант заявив, що йому все одно з ким підписувати мирні договори (з Москвою, чи її ставлениками на Донбасі.-прим.).

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...