Хіти тижня. "Я не став нічиїм слугою. І я йду. Але йду, щоб повернутися": Рябошапка не став дочікуватись у Раді фіналу розправи з боку "слуг"

Зеленський круто помилився, коли запевняв Трампа, що Генпрокурор "на 100% його хлопець".

У Верховній Раді триває позачергове засідання, на якому депутати більшості в союзі з ОПЗЖ мають намір ухвалити проєкт постанови №3154 про висловлення недовіри генпрокурору Рябошапці та відправити його у відставку, зазначають Патріоти України.

Після виступу від фракції «слуг» Максима Бужанського, котрий не жалів слів для образ очільника ГПУ, спікер ВР надав слово «винуватцю свята». Генеральний прокурор Руслан Рябошапка у свою чергу з трибуни парламенту на всі звинувачення заявив, що причиною питання про його відставку є результативність роботи генпрокурора. Про це він заявив, виступаючи.

«Ми робимо реформу прокуратури, яка вже увійшла в історію», - заявив Рябошапка. На його думку, причиною його відставки є результативність його роботи.

«Ті кого ми позбулися, хочуть повернутися і жити далі так, як жили ці 28 років. Тому зараз я тут і стою», - зазначив він.

Свій виступ генпрокурор завершив такими словами: «Постанова (про висловлення недовіри генпрокурору, - ред.) побудована на відвертій брехні. Мене не цікавить думка Бужанського про реформу прокуратури. Для мене найкращою оцінкою є лист батька Катерини Гандзюк… Я не став нічиїм слугою, я був і є незалежним», - заявив він.

«Я йду. Але я йду для того, щоб повернутись», - резюмував Рябошапка і залишив залу парламенту.

Після цього розвернувся і пішов із зали засідань ВР, не зважаючи на заклики Розумкова залишитись щоб відповісти запитання нардепів. Хоча всі присутні розуміли, що то лише формальність. За кілька хвилин "слуги" разом з критичною для постанови підтримкою екс-регіоналів відправили Гепрокурора у відставку.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...