Хіти тижня. "Камни с неба не помогают": У мережі порівняли пляжі окупованого Криму та Азовського моря (відео)

Незважаючи на те, що в червні окупаційна адміністрація Криму пообіцяла зняти карантинні обмеження, на ділі цього так і не сталося.

Цього року пляжі і морські курорти Криму знову не зможуть прийняти у себе відпочиваючих не тільки з усіх кінців "великої і могутньої" Росії, але і з тієї ж України та деяких інших держав. Причиною цьому служать жорсткі обмежувальні заходи, введені "владою" окупованого півострова, офіційно це робилося з метою боротьби з коронавірусом, передають Патріоти України.

Ще в травні т.зв. "Глава Республіки Крим" Сергій Аксьонов зізнався у провалі курортного сезону-2020: його слова цитували журналісти проекту "Крим.Реаліі". За словами чиновника-коллаборанта, якщо ситуація на півострові буде стабільною, тоді буде можливий "внутрішній туризм". І навіть незважаючи на те, що в червні окупаційна адміністрація Криму пообіцяла зняти карантинні обмеження, на ділі цього так і не сталося. У липні очікувалося відкриття кримських готелів, а також 400 пляжів для купання. Але що насправді відбувається на кримських пляжах, красномовно говорять скріншоти з камер відеоспостереження, зняті в різних приморських містах півострова. На верхній фотографії зліва можна побачити дату 18 липня 2020 року: видно, що пляжі порожні і на них немає величезного числа відпочиваючих.

У той же час на Чорноморському та Азовському узбережжі України, а саме в Донецькій, Миколаївській, Одеській, Запорізькій областях, картина виглядає зовсім по-іншому: пляжі в цих місцях переповнені відпочивальниками, люди не дотримуються правил карантину та спокійно себе почувають, незважаючи на коронавірус.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...