Хіти тижня. "Хвороба яка?": У мережі зауважили дивну поведінку Ху*ла (відео)

Користувачі звернули увагу на те, як президент Росії Володимир Путін поводився при зустрічі з турецьким лідером Реджепом Тайіпом Ердоганом на переговорах, які пройшли 5 березня 2020 року.

Користувач з ніком John Connor розмістив в Twitter невелике відео із зустрічі в Кремлі, передають Патріоти України.

«Знову ніжками сова. Хвороба яка?» - написав John Connor. Він звернув увагу на те, як дивно поводиться Путін на тлі спокійного Ердогана.

Під роликом залишено безліч коментарів, в яких користувачі висловлюють припущення з приводу такої поведінки Путіна: від банального страху до ознак смертельної хвороби.

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...