Хіти тижня. Колишній в'язень "Ізоляції" розповів, як кат "Палич" потрапив у Київ

Колишній полонений бойовикиів "ДНР" Станіслав Асєєв розповів, як Денис Куликовський, що був головним катом тюрми "Ізоляція" в Донецьку, опинився в Києві. Асєєв вважає, що затриманий Куликовський дуже важливий для України, адже обіймав високу посаду в системі окупантів на Донбасі, і може дати свідчення щодо злочинів ФСБ РФ, передають Патріоти України.

"Він людина, у якої руки по лікті в крові і який володіє величезним масивом інформації, розумів, що його рано чи пізно вб'ють свої ж. Тому він за першої ж нагоди виїхав до РФ, а потім, коли з'явилася можливість, ризикнув потрапити на підконтрольну територію України", - пояснив Асєєв в коментарі "Україна 24".

Асєєв каже, що Росій, ймовірно затребує Куликовського на обмін, однак той чудово розуміє, що після "звільнення" на нього чекає смерть. "Можливо, в Україні він матиме величезний тюремний термін і я на це сподіваюся. А от якщо його зажадає на обмін РФ - на нього чекає повільна і болісна смерть. Він пройде через ті самі речі, якими він катував людей. Тому я навіть сумніваюся, що він погодиться на обмін", - розповів Асєєв.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...