Хіти тижня. "Корабельна сосна" ще не була справжнім дном: "Слуга" Мотовиловець підняв руку на нардепку Іонову

Партія "ЄС" вимагає від Мотовиловця принести вибачення за застосування фізичної сили стосовно Марії Іонової.

«ЄС» вимагає відсторонити «слугу» Мотовиловця від засідань в Раді. Фото: Главком.

Фракція «Європейська Солідарність» глибоко обурена агресивною поведінкою «слуги народу» Андрія Мотовиловця, який сьогодні у сесійній залі дозволив собі підняти руку на народну депутатку Марію Іонову. Про це повідомляє прес-служба партії, передають Патріоти України.

«Попри заклик «Європейської Солідарності» та звернення Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова представник монобільшості не знайшов у собі мужності принести вибачення за свою ганебну поведінку. Очевидно, що приниження своїх жінок-депутаток, яке спостерігала вся країна з Миколаєва – це ще не дно. Дно – це застосувати силу до народної депутатки і удати, ніби нічого не сталося», - йдеться у повідомленні.

Партія вимагає від Мотовиловця принести вибачення за застосування фізичної сили у Верховній Раді стосовно Марії Іонової. «Причина такої поведінки цілком очевидна – активна позиція фракції «Європейська Солідарність», яка викликає агресивний спротив представників нової влади. Вимагаємо від народного депутата з фракції «Слуга народу» Андрія Мотовиловця принести вибачення за застосування фізичної сили у Верховній Раді стосовно Марії Іонової. Ми також вимагаємо винести на розгляд регламентного комітету Верховної Ради питання про відсторонення депутата Мотовиловця від участі в засіданнях на 2-3 тижні», - підкреслили в партії.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...