Хіти тижня. Кинула виклик королеві: Кейт Міддлтон двічі за місяць порушила модний протокол

Єлизавета II радить іншим монаршим особам жіночої статі наслідувати її приклад та завжди одягати сукню або спідницю.

38-річну Кейт Міддлтон давно хвалять за бездоганне відчуття стилю. Королівські спостерігачі та шанувальники пильно стежать за гардеробом герцогині Кембриджської, зазначають Патріоти України.

На цьому тижні Кетрін разом з принцом Вільямом вирушила на один з виставкових майданчиків на вокзалі Ватерлоо, де зустрілася з фіналістами власного фотопроєкту. Герцогиня була помічена на публіці в синьому брючному костюмі від SMYTHE. Минулого тижня королівська особа з’явилася в музеї природознавства в Лондоні в чорному комплекті від Alexander McQueen.

Як повідомляють журналісти Express, своїми вбраннями Міддлтон «кинула виклик королеві» та порушила архаїчне правило, оскільки Єлизавета II не любить костюми. Королева завжди радить іншим монаршим особам наслідувати її приклад та одягати сукню або спідницю.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...