Хіти тижня. "Мало не буде нікому": Ексватажок терористів Донбасу розповів, що трапиться з РФ після ракетного удару по Україні (відео)

Всі дороги і підходи з боку Росії до ОРДЛО підрозділи ЗСУ зможуть перекрити ударами бойових безпілотників з повітря і ствольної артилерії.

Росія опинилася в складній ситуації через окуповану частину Донбасу, оскільки у Москви є тільки 2 варіанти реагувати на відновлення бойових дій. Обидва вони програшні для Кремля. Про це заявив перший ватажок терористів "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін в прямому ефірі російського YouTube-каналу Рой.ТВ, передають Патріоти України.

Стрєлков заявив, що в разі початку бойових дій єдиний шанс Росії врятувати "Л/ДНР" від наступу, це нанесення ракетних ударів по ключовим штабам і скупченям українських військових. В іншому випадку всі дороги і підходи з боку Росії до ОРДЛО передові підрозділи ЗСУ зможуть перекрити ударами бойових безпілотників з повітря і навіть ствольною артилерією.

Однак, якщо Росія піде шляхом нанесення ракетних ударів, її неминуче чекає відповідь Заходу у вигляді найбільш жорсткого варіанту санкцій, які передбачають повне ембарго на експорт нафти і газу. І тоді Росії буде непереливки. "Однак в такому випадку це буде підтверджувати агресію проти незалежної України, а значить по нам довбонуть санкціями. Негайно, зразу! Це акт агресії, скаже тут же весь світ. І якщо санкції врубають, вони будуть не жартівливими. Так, що мало не здасться нікому, в тому числі і нам з вами. Оскільки якщо Російській Федерації закриють експорт нафти і газу, то тут буде колапс. Не відразу, але досить швидко", - заявив Стрєлков.

Таким чином, або Росія скористається шансом завдати ракетного удару і отримати руйнівний пакет санкцій, або буде з боку спостерігати за поверненням Донбасу до складу України.

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...