Хіти тижня. "Меня не колышат национальные вопросы": Що відомо про нового спікера української делегації в ТКГ

Олексій Арестович ще в 2017 році зізнався, що "багато брехав" з початку агресії РФ в Україні.

Новопризначений радник і спікер української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Олексій Арестович не вважає себе патріотом, повідомляють Патріоти України.

Ще в кінці 2017 року Арестович відверто зізнався про свій світогляд, зазначивши, що "багато брехав" починаючи з весни 2014 року. Він заявляв, що "не перекручував факти, а "не до кінця казав, що насправді думав". "Я не патріот. Причому не тільки України, але й будь-якої національної держави як такої. Я патріот "5-го проєкту", проєкту об'єднаної Землі в дусі Тейяра де Шардена і Вернадського", – писав Арестович.

Він розповідав, що "на питання відновлення історичної пам'яті, справедливості, боротьби, перемог і поразок, становлення націй, мови/мов, закриття історичних ран" дивиться, "як солдат на вошу".

"Саме тому я повертаюся до мови, якою мені зручно говорити. Якщо ви – патріот, я поважаю ваші погляди. Але мені сильно не подобається та версія патріотизму, на якій ми всі дружно поїхали..." – писав він.

Олексій Арестович – відомий український блогер, актор і військовий експерт. Народився в Грузії 3 серпня 1975 року. Закінчив Одеський інститут сухопутних військ, Міжнародну мовну школу (Великобританія). У минулому – кадровий офіцер ЗСУ, капітан запасу. З 1999 по 2005 роки працював у Головному управлінні розвідки під керівництвом Ігоря Смешка.

Навчався в російській авторській школі глибинної психології "Людина серед людей". Актор театру та кіно. Багатьом відомий за роллю Люсеньки з російського серіалу "Повернення Мухтара". Проводить психологічні семінари й тренінги.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...