Хіти тижня. "Ми ніколи не зрозуміємо один одного", - відомий телеведучий запропонував відгородити Донбас стіною (відео)

Артист закликав "не чіпати людей", які "не хочуть до України".

Український телеведучий, актор і письменник Антін Мухарський запропонував відгородити стіною окуповані райони Донецької та Луганської областей. "Мій рецепт – вони обрали Росію, нехай залишаються з Росією. Я взагалі проти деокупації Донбасу, я за стіну. Вони залишилися там і нехай живуть у своїй парадигмі "русского міра", – заявив Мухарський у ефірі телеканалу ObozTV, передають Патріоти України.

Артист закликав "не чіпати людей", які "не хочуть до України".

"Навіщо ви їм нав'язуєте Україну? Вони не хочуть, вони хочуть до Росії. У них Жуков герой, а в мене – Бандера. Ми ніколи не зрозуміємо один одного. Це дві різні країни й парадигми", – підкреслив він.

На думку Мухарського, зараз нам "нав'язують деокупацію". "Не треба цього. Треба швидше будувати вал", – зазначив телеведучий.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...