Хіти тижня. Нардеп Білецький ховається від СБУ, котра намагається врятувати йому життя, - керівник апарату Грицака

На телефонні дзвінки Андрій Білецький не відповідає, на смс теж.

Андрій Білецький. Фото: соцмережі.

Служба безпеки України почала перевірку за оприлюдненою інформацією про спробу імітації вибуху автобуса, на якому їздить народний депутат, лідер політичної партії "Національний корпус" (раніше - "Азов"), Андрій Білецький. Про це повідомив керівник апарату голови СБУ Ігор Гуськов в ефірі телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

"В рамках перевірки саме зараз кращі фахівці СБУ, керівного складу, здійснюють опитування Сергія Кривоноса (заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони, - ред.), В тому числі, письмове документування заяви. Також з метою повного всебічного та об'єктивного дослідження всіх обставин, викладених в заяві, СБУ запропонувала нардепу України Андрій Білецькому надати пояснення по оприлюдненої в ЗМІ інформації", - уточнив Гуськов.

Однак, за його словами, всі спроби силовиків зв'язатися з Білецьким поки не увінчалися успіхом. "На телефонні дзвінки він не відповідає, на жаль, на смс теж. СБУ публічно звертається до Андрія Білецького надати необхідні пояснення в рамках заяви Сергія Кривоноса", - сказав чиновник.

Він також підкреслив, що СБУ не стежить ні за Білецьким, ні за іншими громадянами України. "Тільки в рамках відповідних кримінальних проваджень і за КПК. Тому у нас немає повноважень і такої необхідності, визначеної законом", - констатував Гуськов. Раніше Кривонос заявляв, що існує інформація тільки про факт спроб підриву автобуса Білецького, не надавши ніяких інших даних.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...