Хіти тижня. Навіть для Італії це чималі розміри: Серед нерухомості Зеленського знайшли 15-кімнатну віллу за 4 мільйони євро (фото)

Президент України Володимир Зеленський протягом 18-28 липня не з’являвся на публіці. Припускають, що він у цей час відпочиває на віллі італійського містечка Форте дей Мармі на березі Тірренського моря. Про це повідомив політолог Віктор Уколов на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Так, 2017 року подружжя Зеленських придбало розкішну віллу на 15 спалень в Італії за 4 мільйони євро. "Звичайно, дехто може запитати чи пристойно президенту бідної країни так розкошувати? Як і чому мільйонери Зеленські ніколи не були помічені у благодійності на підтримку армії? Але не будемо рахувати гроші в чужій кишені, зрештою вони непогано заробляли в Росії через продюсерську компанію “Green family”, виводячи кошти в офшор, де вона зареєстрована", - написав політолог.

Уколов зазначає, що у Форте дей Мармі відпочиває багато росіян-високопосадовців, як-от: Роман Абрамович, Олег Тиньков, Борис Громов, Олексій Кудрін тощо. Ба більше, Володимир Зеленський міг спілкуватися з ними неофіційно.

«На фірму San Tommaso S.R.L., яка є в декларації Зеленських, зареєстрована величезна, навіть за мірками цього курорту, вілла на 15 спалень. Справа у тому, що це улюблене місто багатих росіян, які просто викупили тут половину нерухомості. Але навіть у Forte dei Marmi нормальний розмір вілли 6-9 спалень, що уже вважається чималими розмірами для Італії», – додав політолог.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...