Хіти тижня. Перш ніж шкодувати про "усіх жертв": Зеленському та "слугам" треба подивитися заяву згорілого в Будинку профспілок Кушнарьова, - Бутусов

Якщо президент та деякі політики чогось не знають, то їм варто негайно підвищити свій освітній рівень.

Депутати Верховної Ради Артем Дмитрук та Олексій Леонов поклали квіти зраднику Геннадію Кушнарьову, який помер за те, щоб Одеса стала "російським містом". І це знання не заважає їм отримувати зарплату з бюджету України. На це у фейсбуці звернув увагу головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"У масці виступає і відкрито погрожує вбивствами і розправами над громадянами України Геннадій Кушнарьов - один із ватажків Антимайдану Одеси. Кушнарьов був одним з організаторів нападу на українську демонстрацію на Грецькій 2 травня 2014-го і задихнувся під час пожежі в Будинку профспілок", - пояснює журналіст.

На записі чути слова Кушнарьова: "Доки живий Ярош і йому подібні, ми існуватимемо і боротимемося всіма можливими способами, і в Одесі зокрема. Відстрілюватиму їх, як останніх собак. Нагадую: Одеса - російське місто, Одеса - місто-герой".

Бутусов зазначає, що відеозапис опубліковано "для перегляду президентом Зеленським та його "слугами" - депутатами Артемом Дмитруком та Олексієм Леоновим, які сьогодні поклали квіти в пам'ять про Кушнарьова і його спільників".

"Ні, ви тільки уявіть, народні депутати України покладають квіти зраднику, який помер за те, щоб Одеса стала "російським містом", і нічого у них у голові не заклинює, і зарплату вони в Раді отримують із бюджету України! Це хто там у Будинку профспілок невинні жертви? Це за ними ви сумуєте, хочете, щоб в Одесі стріляли, вбивали, і перетворили на "російське місто"?" - запитує Бутусов.

"Дивіться, запам'ятовуйте, думайте, перш ніж говорити, що ви не знаєте, хто ж спровокував сутички в Одесі! Підвищуйте освітній рівень, не ображайте своїми неосвіченими заявами в дусі проросійської пропаганди пам'ять справжніх Героїв України, які зупинили російську агресію і дали вам можливість сісти у свої крісла. Владі треба вчитися бути гідною своїх громадян, які ризикнули собою і врятували Одесу 2 травня від таких, як Кушнарьов, щоб зберегти Україну як державу", - підкреслює журналіст.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...