Хіти тижня. Полум'яний Володимир Вольфович "піджав хвоста": Жириновський відреагував на погрози Кадирова

Депутат Держдуми РФ назвав виниклу ситуацію непорозумінням.​

Володимир Жириновський не побачив нічого образливого для Рамзана Кадирова в своєму коментарі з приводу висловлювання Кадирова про іслам і теракти у Франції, передають Патріоти України.

Жириновський заявив, що особисто Кадирова він в своєму коментарі не торкався і тому не має наміру вибачатися, як того вимагає глава Чечні. "Я нічого не зрозумів, я ні до кого ні з чим не звертався, мене запитували, чому там хтось щось сказав, я сказав, що тему релігії чіпати не треба, як і національності. Кадирова взагалі не згадував ... Чому він на себе це приймає - не зрозуміло", - заявив Жириновський під час одного з телеефірів.

За словами Кадирова, він висловився про ситуацію у Франції не як керівник регіону Росії, а як мусульманин, як віруюча людина. Глава Чечні засудив Жириновського за спробу "вчити глав і губернаторів своїй роботі" і зажадав від лідера ЛДПР, щоб той приніс свої вибачення за неоднозначні висловлювання.

Жириновський, в свою чергу, стверджує, що у нього з Кадировим не було ніякої особистої полеміки, а ситуацію в цілому назвав непорозумінням.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...