Хіти тижня. Путін важко захворів, - мережа

​Джерела в Росії повідомляють про погіршення здоров'я російського президента.

У зв'язку з негативним розвитком для Росії ситуації в Нагірному Карабасі російські журналісти повідомили про поганий стан здоров'я і фізичну слабкість російського президента. Відомий російський телеграм-канал "Закулісний шептун" зазначає, що Туреччина діє в регіоні агресивно, чим завдає шкоди російським інтересам, передають Патріоти України.

Згідно з опублікованими матеріалами, Ердоган проінформований про поганий стан здоров'я і фізичну слабкість російського президента і, скориставшись моментом, продавлює власну позицію. "Ситуация в Нагорном Карабахе для России развивается крайне плохо из-за активной позиции Турции, потому что Эрдоган проинформирован об очень плохом состоянии здоровья и физической слабости российского президента. Турецкий президент знает - сейчас на Путина можно давить и его продавить", - йдеться в повідомленні.

При цьому автори зазначають, що погіршення здоров'я Путіна безпосередньо впливає на Росію, оскільки створена нинішнім главою Кремля політична конструкція повністю замкнута на ньому. Втрачає дієздатність російський лідер - послаблюється таким чином і російська позиція.


F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...