Хіти тижня. Путіну "дісталося на горіхи" від росіян через вінок на Могилі Невідомого солдата

Користувачі мережі відзначили, що Путін заборонив оприлюднювати втрати Росії в "мирний" час.

У мережі викликав ажіотаж вчинок президента Росії Володимира Путіна з покладанням вінка до Могили Невідомого солдата біля стін Кремля в радянське свято "Дня захисника вітчизни". На форумі lenta.ru росіяни звернули увагу на те, що на тлі засекреченості імен загиблих в Міністерстві оборони Росії, особливо загиблих в Іл-20, покладання їм вінків – дуже лукавий вчинок, передають Патріоти України.

У коментарях відзначили, що Путін заборонив оприлюднювати втрати Росії в "мирний" час. "Де пам'ятник цим невідомим солдатам?", – запитали користувачі.

"Недімон гарне собі заняття знайшов – вінки на могили носити", "До цієї могили він частіше ходить, ніж до церкви", "Навіщо чекісту до церкви ходити? Якщо тільки накази роздавати? Так до нього самі прибіжать", "У чому логіка покласти солдату вінок з нацистською символікою? Адже можна було просто з чорною стрічкою", "Єдина перемога росіян за 75 років", "І заборона оприлюднювати втрати Росії в "мирний" час. Де пам'ятник цим невідомим солдатам?", "Тоді навіщо втрати секретити?", – написали в мережі.

Відзначимо, що в церемонії також взяли участь прем'єр-міністр Михайло Мішустін, голова Ради Федерації Валентина Матвієнко, спікер Держдуми В'ячеслав Володін і інші державні діячі. Церемонія завершилася урочистим маршем роти почесної варти, яку супроводжував оркестр.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: