Хіти тижня. ​Скільки коштує годинник, який Зеленський подарував евакуйованому з Китаю українцеві: Фото і сума

Українцю Євгену, який був евакуйований з Китаю, президент України Володимир Зеленський подарував годинник під час візиту в Нові Санжари. Про це повідомляють в Telegram-каналі PavlovskyNEWS, передають Патріоти України.

Такий подарунок гарант підніс Жені в честь його дня народження. Відомо, що подібний аксесуар можна придбати у вітчизняних інтернет-магазинах, однак пропозицій мало. Йдеться про українську марку Kleynod, модель - ref k 109-611.

"На сайті виробника вказана ціна 4230 гривень. В інтернеті можна купити і схожу модель з державною символікою. Такі годинники обійдуться у 3570 гривень", - йдеться в повідомленні.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...