Хіти тижня. Символічно: Снайпер ЗСУ застрелив найманця "ДНР" з прізвищем Війна (фото)

На окупованій Донеччині заявляють, що український снайпер поцілив в російського найманця. Ліквідованого бойовика посмертно нагородили "георгіївським хрестом "ДНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайти бойовиків.

При цьому в "ДНР" заявляють, ніби ліквідований бойовик проводив "операцію з порятунку групи дітей", які невідомим чином "опинились між позицями" бойовиків і ЗСУ. "Був смертельно поранений молодший сержант поліції Війна В. І. Співробітники МВС були змушені перервати проведені заходи", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що ліквідованого бойовика за його "геройський вчинок" нагородили посмертно. "Молодший сержант поліції "ДНР" Владислав Війна, загиблий біля Ясинуватої в результаті снайперського обстрілу, нагороджений Георгіївським хрестом IV ступеня посмертно", - йдеться на сайті бойовиків. Втім, з оприлюдненого фото видно, що обличчя цього "героя" нашвидкоруч прифотошоплене до заготовки з формою і погонами "поліції ДНР".


5 із 6 останніх ракет було збито: Плетенчук розповів, чому запуск "Калібрів" із підводних носіїв росіян неефективний

субота, 4 травень 2024, 21:59

У Чорному морі через загрозу знищення кораблів Росії доводиться використовувати підводні носії крилатих ракет. Про це сказав начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передають Патріоти України....

Особливий план: Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT

субота, 4 травень 2024, 21:27

Високопоставлені чиновники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу непублічно запропонували розділити контроль над територією Гази з альянсом арабських країн, включаючи Єгипет, Саудівську Аравію, ОАЕ та США. Про це повідомляє The New York Ti...