Хіти тижня. "Толю, ти - ніхто": Нардеп Гончаренко жорстко відповів блогеру Шарію (відео)

Олексій Гончаренко розповів, що напередодні йому скинули відео з заявою Шарія, в якому блогер закликає президента Володимира Зеленського посадити депутата.

Олексій Гончаренко. Фото: соцмережі.

Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко записав відео, яке є відповіддю проросійському блогеру Анатолію Шарію і поставив його на місце. Гончаренко заявив, що Шарій є "порожнім місцем", і закликав його набратися сміливості і повернутися в Україну, якщо той вирішив зайнятися політикою. Відео Гончаренко опублікував на своєму блозі на відеохостингу YouTube: кадри були записані прямо із залу засідань Верховної Ради, повідомляють Патріоти України.

Гончаренко заявив, що напередодні йому скинули відео з заявою Шарія, в якому блогер закликає президента Володимира Зеленського посадити депутата. У відповідь на це Гончаренко з посмішкою на обличчі заявив, що сміливості Шарія вистачає лише на те, щоб записувати відео "і гавкати", сидячи в Європі.

"Не люблю відповідати всяким Шаріям, але тут треба поставити на місце одного клоуна в Інтернеті. Толю, ти ніхто. Припиняй гавкати і займися хоч чимось корисним, клоуне", - заявив Гончаренко. "Тут Шарій обізвався і щось там прогавкав. Толю, зберися, витри соплі і будь нарешті мужиком, а то все, що ти вмієш, це сидіти за комп'ютером і кулачком погрожувати, і відео записувати. Приїжджай в Україну, клоуне. Тоді і поговоримо. А так, порожнє місце ти".

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...