Хіти тижня. У відповідь на чергову маячню Шуфрича: Наєв розкрив дані про російських "ихтамнетов" на Донбасі

Сергій НаєвНародний депутат від фракції "Опозиційна платформа – За життя", глава комітету Верховної Ради з питань свободи слова Нестор Шуфрич засумнівався в тому, чи присутні війська РФ на Донбасі. Так, в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" у п'ятницю, 1 листопада, політик поставив відповідне запитання заступнику начальника Генштабу ЗСУ, колишньому керівнику ООС Сергію Наєву, зазначають Патріоти України.

"Ви сказали, що відбувається ротація російських військ, це дійсно російські війська? Тому місія ОБСЄ з 2015 року не зафіксувала їх там", – запитав він.
"Я говорив про російські війська уздовж державного кордону в межах Донецької та Луганської області, там, де триває операція ООС.

Безпосередньо на тимчасово окупованій території перебувають бригади та інші військові частини 1 і 2 армійських корпусів [корпусу "ДНР" і "ЛНР"], які організаційно входять до складу 8-ї загальновійськової армії, штаб якої розташований у Ростові", – відповів військовий.

Від також додав, що незаконні збройні формування розташовані біля лінії розмежування на ротаційній основі й сильного їх накопичення не спостерігається.


Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...