Хіти тижня. "Українські гниди": "Слуга народу" Бужанський оскандалився цинічною заявою про Голодомор

Нардепу від "Слуги народу" Максиму Бужанському не подобаються оцінки кількості жертв Голодомору, так само, як і "перебільшена увага" до трагедії. Пост із критикою "слуга" оприлюднив на своєму Telegram-каналі. Скорботу українців українофоб назвав фальшивою, зазначають Патріоти України.

"Знаєте, є люди, для яких смерть нічого не значить. Ні смерть однієї людини, ні смерті тисяч, ні смерті мільйонів. І намагаючись зробити свою фальшиву скорботу гротескнішою, вони кидають на ваги смерті все нові і нові цифри, впиваючись їхнім жахливим нарощуванням, немов приносячи жертви якомусь мерзенному ідолу", – написав Бужанський.

"Їм мало 3 мільйонів 700 тисяч померлих під час Голодомору. Їм мало 27 мільйонів, які загинули у Великій Вітчизняній Війні. Їм хочеться додати щось від себе. Щоб всі оплакували 3,7 і 27 мільйонів, а вони десять і сорок", – додав Бужанський.

Він також підкреслив, що в такий спосіб до загиблих додали ненароджених і почали перекручувати реальні цифри.

"Маю сказати одну вкрай неприємну річ. Тим сказати, хто бездумно ведеться на цей обман. З 1992 до 201 року населення України скоротилося на 20 мільйонів осіб... Так ось, якщо вважати ненароджених, ми втратили щонайменше 40 мільйонів. Без війни, без голоду, без катастроф, 40 мільйонів осіб. Живіть із цим. Або припиніть нагромаджувати смерті мільйонами", – жорстко порадив нардп.

Згідно з останніми підрахунками, 4,5 мільйона українців загинули від Голодомору 32-33-х років, який організувало керівництво тодішньої СРСР. Всього жертвами голоду стало 15 млн чоловік.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...