Хіти тижня. "Українці звільнили людей із Аушвіцу": Росіяни обурені словами Зеленського в Польщі

Удар для Кремля подвійно неприємний, оскільки між Москвою і Варшавою різко загострилися відносини в останні місяці на грунті історії.

Російські пропагандисти з обуренням коментують слова президента Володимира Зеленського, які він виголосив у Польщі, передають Патріоти України.

Зеленський підкреслив, що солдати українського фронту під час Другої світової війни звільнили сім тисяч полонених з табору Аушвіц. "Солдати Українського фронту звільнили сім тисяч полонених, які перебували в цьому жахливому місці - Аушвіці, людей, які страждали тут жахливо. Уявити собі це неможливо. Але завдяки геройству солдатів були врятовані", - заявив Зеленський.

Пропагандист Олександр Коц в своєму телеграм-каналі не стримався і обурився, чому в своїй заяві Зеленський не використовує слова "Червона армія" і "радянський солдат". "Щось Зеленський зовсім з дуба впав. А вимовити слова "Червона армія" і "радянський солдат" релігія не дозволяє?" - пише пропагандист.

Одіозна Ольга Скабєєва вирішила "потроллити" Зеленського в своєму телеграм-каналі, зробивши репост з групи, яку модерують проросійські боти. "После громкого провала в Израиле 26 и 27 января Зеленский будет находиться с рабочим визитом в Польше. Там он примет участие в памятных мероприятиях в Освенциме, которые приурочены к 75-й годовщине освобождения концлагеря Аушвиц-Биркенау. Там Путина не будет, можно спокойно ехать и рассказывать, как Освенцим освободили украинцы", - йдеться у пості.


"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....