Хіти тижня. Велика дитина на чолі великої країни: Трамп вразив реакцією на програш у Пенсільванії

Чинний президент Дональд Трамп заявив про проблеми з чесністю виборів у Пенсильванії, після того як його суперник від демократів Джо Байден вирвався вперед у цьому штаті, повідомляють Патріоти України.

"Філадельфія має прогнилу історію з чесністю виборів", - відреагував Дональд Трамп у своєму Twitter.

На додачу, у штабі кампанії Трампа 6 листопада заявили, що вірять у його перемогу та збираються оскаржувати результати виборів, повідомляє CNN.

"Вибори ще не закінчилися. Хибні прогнози про те, що Джо Байден стане переможцем, грунтуються на основі результатів у чотирьох штатах, які ще далеко не фінальні… Байден покладається на ці штати у своїх фальшивих претензіях на Білий дім, але коли результати виборів будуть фінальними, президент Трамп буде переобраний" , - заявив старший радник кампанії Метт Морган.

Він зазначив, що у Джорджії має бути перерахунок голосів, тому що вони "впевнені, що знайдуть неправильно пораховані бюлетеі і де президент Трамп у підсумку виграє". "Було багато проблем у Пенсильванії, включно з тим, що посадовці відповідальні за проведення виборів не допустили наших спостерігачів від нормального доступу до місць підрахунку голосів", - продовжив він у заяві.

Морган також заявив, що у Неваді нібито тисячі людей "неналежно відправили бюлетені поштою". Він також висловив впевненість у перемоги Трампа в Аризоні, звинувативши у "невідповідальних" повідомлення Fox News та Associated Press.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...