Хіти тижня. Втілення "кінця епохи бідності": Юзика в труселях, як у Зеленського, заскочили з пивом на пляжі Одещини

У курортному селищі Грибівка під Одесою на пляжі помітили депутата від фракції "Слуга народу" Юрія Корявченкова, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Klymenko Time.

Колишній артист "Кварталу-95", відомий як Юзик, стояв на пляжі з келихом пива і в трусах, котрі за кольором та фасоном нагадують, ті в котрі його партнер та шеф нещодавно засвітився в Одесі.

Верховна Рада пішла на канікули 17 липня, і деякі нардепи з огляду на карантинні обмеження у всьому світі надали перевагу вітчизняним курортам.

Юрія Корявченкова помітили на пляжі в Грибівка

Нардеп тримав в руках стакан з пивом (Klymenko Time)


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...