Хіти тижня. "Викиньте цю дурість зі своїх голів": "Не можна домовитися з Росією ні про який мир", - Портников

Володимир Путін, на відміну від Володимира Зеленського, погодиться провести зустріч у Парижі лише для того, аби прийняти капітуляцію України.

Про це відомий український журналіст, публіцист та громадський діяч Віталій Портников заявив ввечері 26 жовтня 2019 року в ефірі програми "Суботній політклуб", передають Патріоти України з посмиланням на Еспресо.TV.

"Зеленський хоче зустрітися з Путіним щоб щось йому там пояснити. Путін хоче зустрітися із Зеленським щоб прийняти капітуляцію. Він просто хоче прийняти цю капітуляцію у товаристві Ангели Меркель і Емманюеля Макрона. Знаєте, як шлюб засвідчують свідки? Щоб вони засвідчили, що капітуляція відбулася. І йому потрібно щоб Зеленський просто приїхав. Розмовляти з ним ні про що він не збирається. Не царська це справа - розмовляти з якимось там президентом незрозумілої країни", - пояснив журналіст.

Як уточнив Портников, Путіну потрібно лише "щоб він (Зеленський - ред.) поставив підпис під документом, який буде перед цим підготовлений". "Документом, який має означати капітуляцію України", - підкреслив публіцист.

За словами Портникова, якщо Зеленський не збирається цього робити, тобто не бажає зраджувати свою країну, то Путін з ним теж не збирається зустрічатися.

"Ось така логіка. Але наші громадяни - це справа не тільки в Зеленському - вони увесь час питають "А коли ж буде мир?", "А чому Ви не домовляєтеся про мир?". Любі мої, не можна домовитися з Росією ні про який мир. Викиньте цю дурість зі своїх голів. З Росією можна домовитися тільки про крах цієї країни, в якій Ви живете. Якщо Ви приймаєте цей крах і готові стояти перед росіянами на колінах все своє майбутнє життя і поставити на коліна своїх дітей та онуків, знайдеться людина, яка підпише цю Вашу готовність бути рабами. Якщо Ви хочете бути вільними людьми, Вам доведеться опиратися тій агресії, яка почалася 2014 року і проти якої наша країна, наш народ з більшим чи меншим успіхом боролися до президентських і парламентських виборів 2019 року", - продовжив він.

"Громадянам України треба примусити українську владу стати українською. Ось і все", - наголосив Портников.


У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....