Хіти тижня. "З мене діставали кулі. Хлопцям дуже погано": У мережу виклали відео із постраждалими під Харковом людьми Киви

Всі постраждалі відмовляються давати будь-які коментарі з приводу інциденту.

У мережі показали кадри з лікарні, де перебувають члени організації "Патріоти – за життя", постраждалі в розстрілі автобуса під Харковом. Фото і відео опублікували в Telegram-каналі "Веха". Зазначається, що їх госпіталізували до відділення політравми Харківської невідкладної лікарні, повідомляють Патріоти України.

На одному зі знімків видно, що один із чоловіків сидить в інвалідному візку з босими ногами, без взуття. У публікації зазначили, що всі постраждалі відмовляються давати будь-які коментарі.

Постраждалі в розстрілі під Харковом

"Переживаю за те, щоб ця подія не була системною. Щоб запрацювали нарешті правоохоронні органи, як було раніше. У мене було два вогнепальних поранення. З мене діставали кулі. Хлопцям дуже погано. В одного теж вогнепальне поранення, і він дуже сильно побитий", – розповів один із потерпілих на відео.


У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...