Хіти тижня. "Захисник, який розбив ДЗОТ, зовсім молодий хлопець": Волонтери показали знищення позиції окупантів під Донецьком (відео)

Вороже укріплення було знищене влучними пострілами із ПТУР.

Бійці ліквідували укріплення окупантів. Фото: скріншот з відео.

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі, бійці ЗСУ ліквідували укріплення бойовиків так званої "ДНР" на Ясинуватській розв'язці. Про це повідомляють волонтери фонду "Повернись живим", передають Патріоти України.

Як зазначається, вороже укріплення, розташоване на шляху в Донецьк, було знищено влучними пострілами з ПТУР. "Захисник, який розбив ДЗОТ окупантів, зовсім молодий хлопець, на війні він з самого її початку. За роки навчився закидати ПТУРи у віконця до бойовиків зі снайперською точністю. Поки його однолітки навчалися, гуляли, зустрічалися з дівчатами, ходили в кіно та слухали музику, він слухав звуки розривів мін, місив бруд в окопах, ховав друзів та мстився за загиблих побратимів", - йдеться в повідомленні.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...