Хіти тижня. Зеленський чекає на Саакашвілі: На виборчій дільниці кандидат у президенти розповідав про свою майбутню команду (відео)

Володимир Зеленський привітав ідею Михайла Саакашвілі повернутися в Україну. Артист назвав екс-президента Грузії серйозним дипломатом і додав, що його досвід буде корисний будь-якому президенту.

"Я думаю, що найголовнішу роль Михайло Саакашвілі робить сьогодні для України, коли захищає демократію України в Європі і показує це всіма своїми діями. Я думаю, що він дуже серйозний дипломат і серйозний консультант для будь-якої людини, для будь-якого кандидата, який сьогодні йде в політику і стане президентом. Я думаю, що допомога такої людини знадобиться", - заявив Зеленський 31 березня, відповідаючи на питання журналістів, передають Патріоти України.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...