Хіти тижня. "Зливной бачок Коломойського": Мережа в люті через закиди "української Скабєєвої" з "Плюсів"

Патріотів розізлила тенденційна телеведуча програми "Права на владу", котра "в серцях" обізвала "шановними фейсбучними ботами" критиків своєї обслуговуючою діяльності, далекої від журналістських стандартів.

Ольга Скабєєва вражена тим, як її "слава" перекочовує до іншої

Ведуча ток-шоу "Право на владу" на "1+1" Наталія Мосейчук під час ефіру не стримала емоцій і обізвала "ботами" користувачів Facebook, зазначають Патріоти України. Вона звернулася до тих, хто обурювався її непрофесійною поведінкою у програмі за участі президента Петра Порошенка.

Своєю поведінкою Мосейчук викликала гнів у мережі. У зв'язку з чим користувачі Facebook оголосили флешмоб #янебот. Пані просто не усвідомлює, що хтось може мати політичні переконання не за гроші.

Наталія Мосейчук

"Жах ... Днище яке ... Раша Тудей відпочиває. Скабєєва, затамувавши подих, конспектує біля екрану, Кисельов записує на VHS", — написав Павло Кашчук.

Журналістка Інна Білецька відповіла ведучій ток-шоу: "Пані Мосейчук відчула, що її особиста перемога вже близько і тепер дуже обурюється реакціями у Facebook, називаючи всіх, хто її критикує, ботами. Але я не бот, а ви, Мосейчук, не журналістка. І те, що ви робите — обслуговування, а не журналістика".

"Вимагаю Мосейчук-Скабєєву вибачитися перед українцями, які мають думку, відмінну від думки маріонетки... Я не бот, не порохобот, не ботоферма, як ви нас обізвали очі в очі в прямому ефірі "1+1", я не маю наміру виїздити з країни, як ви мені вказали... Це — моя країна, я тут народилася, ми її захистили, а ви її продали", — зазначила Вікторія Шевчук.

"Мосейчук назвала всіх незгодних ботами і побажала їм залишитися без роботи. Мене звуть Рибак Олена. Я киянка. 35 років. Викладач польської мови. І #янебот", — зазначила жителька Києва.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...