Х**ло у розпачі: Україна зруйнувала мрії Путіна про відродження СРСР, - Піонтковський

Плани президента Росії Володимира Путіна про відродження Союзу Радянських Соціалістичних Республік (СРСР) розрушила його ж війна проти України. Адже лідери пострядянських країн кардинально змінили ставлення до диктатора та Росії. Минулий 2022 рік зруйнував одну з найбільших мрій Путіна - відновити СРСР. Про це у коментарі "24 каналу" розповів російський публіцист і опозиційний політик Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Україна ще не здобула остаточно свою незалежність, але вона вже звільнила народи колишнього СРСР. Ви подивіться, як поводить себе Казахстан, Азербайджан й навіть, здавалося б, пов'язана повністю Вірменія. Пашинян демонструє останнім часом, що Вірменія не буде залишатись вічно російською колонією", - зазначив він.

Він також наголосив, що у світлі цього – ОДКБ вмерла, СНД також. Країни Середнього Сходу також змінили свій підхід до стосунків з Росією. "Обвал російської влади на всьому пострадянському просторі дуже швидкий. Він породжений перемогою України. Те ж саме й на Далекому Сході, бо Україна врятувала Тайвань. Якби прогнози американської розвідки щодо поразки України за 5 днів справдились, то сьогодні б уже не було незалежного Тайваню", - резюмував публіцист.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...