Хотів продовжити "династію" військових: В Україні ліквідували окупанта - сина моряка із затонулого підводного човна "Курськ". Фото

На війні в Україні ліквідували 25-річного окупанта Даніса Ішмуратова з Башкортостана. Він був сином мічмана Фаніса Ішмуратова, який загинув на підводному човні "Курськ" у 2000 році. Про це повідомили у російських соцмережах,передають Патріоти України.

Деталі смерті російського воєнного злочинця пропагандисти не уточнили. Тільки зазначили, що його похорон відбудеться 30 жовтня у селі Мерясове Баймацького району Республіки Башкортостан.

Загарбника поховають поряд із могилою батька – той помер у 26 років, коли Ішмуратову-молодшому було три роки. Про самого окупанта росЗМІ теж пишуть небагатослівно, але роблять посилання на його інтерв'ю газеті "Комерсант", взяте в серпні 2022-го – на шостий місяць війни РФ проти України.

Згідно з ним, Даніс Ішмуратов після школи та навчання на аграрія не знайшов себе у цивільному житті, тому подався до армії. З 2021 року він служив на 201-й російській військовій базі в Таджикистані за контрактом.

"Батько був мічманом, у сухопутних військах це, виходить, прапорщик. Я зараз рядовий, хочу наздогнати батька за погонами. Мрію отримати звання офіцера, виховати багато дітей, щонайменше сімох. Хочу бути багатодітним батьком, щоб були будинок, банька, діти, щоб мама тішилася онукам", – розповідав загарбник.

Також окупант розмірковував, що після участі у війні проти України піде на службу у військово-морських силах РФ, ба більше, мріяв, щоб його діти продовжили династію військових… злочинців, як він сам.

Довгострокова операція: "Відбивати Крим набагато легше, ніж Донбас", - військовий експерт

понеділок, 6 травень 2024, 8:22

Україна методично знищує російську протиповітряну оборону в Криму. Військовий аналітик Петро Черник розповів charter97, наскільки це важливо й коли чекати знищення Кримського мосту, передають Патріоти України. «Крим — це велика військова база. Якби вда...

Концерт Кобзона знов збирає тисячний аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 6 травня

понеділок, 6 травень 2024, 8:09

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 06.05.24 орієнтовно склали: