Хотів стати "заступником губернатора", а втік із ганьбою: ЗМІ розповіли про пригоди сина генерала ФСБ в Україні

Син генерала Федеральної служби безпеки Росії Олександра Тихонова Євген планував стати "заступником губернатора" Миколаївської області, але поїхав із України, кинувши своїх товаришів під час п'яної стрілянини. Про це пише російське видання "Важливі історії", передають Патріоти України.

За інформацією видання, 17 червня двоє російських контрактників вживали алкоголь у ресторані на набережній Дніпра в тимчасово окупованому Херсоні. Там також перебували четверо співробітників ФСБ Росії.

У якийсь момент між силовиками виник конфлікт, внаслідок якого обидві сторони застосували вогнепальну зброю. В результаті стрілянини двоє співробітників ФСБ та один контрактник загинули на місці. Інші окупанти були поранені та ушпиталені.

Примітно, що у збройному конфлікті тоді не постраждала лише одна людина – співробітник ФСБ, який втік з ресторану. Його ім'я російські окупанти намагалися приховати.

Видання стверджує, що цим співробітником був Євген Тихонов – син одного із найвпливовіших генералів ФСБ Олександра Тихонова. За словами джерел журналістів, в Україну він приїхав, щоб стати "заступником губернатора Миколаївської області, за рекомендацією батька".

Як пишуть журналісти, інцидент в окупованому Херсоні загострив і без того запекле протистояння між Міноборони РФ та ФСБ. Видання наголошує, що обидві силові структури звинувачують одне одного в неправильному інформуванні Кремля про потенціал української армії та оцінку настроїв українського суспільства перед вторгненням, що призвело до провалу російського наступу.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...