Хто б говорив: Зрадник Гоблін взявся виховувати Зеленського щодо Криму

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Крим ніколи не стане російською землею. Висловлювання президента України прокоментував глава півострова Сергій Аксьонов на своїй сторінці "ВКонтакте", передають Патріоти України.

Він зазначив, що інтерв'ю Зеленського є жалюгідним видовищем, і в ньому можна було почути тільки набір "найбільш порожніх, дурних і пихатих фраз, але вони не варті навіть ламаного гроша". Також Аксьонов порадив Зеленському зайвий раз промовчати і не видавати більше подібного. «Кримчани на собі відчули "любов" офіційного Києва, яка виражається в блокадах, постійних погрозах, спробах диверсій і терактів, в потоках брехні і наклепів», - написав Аксьонов.
За його словами, політики з України ллють весь цей бруд не тільки всередині самої країни, але і на різних міжнародних майданчиках, проте кримчан уже багато років нудить від цієї любові. Також глава півострова вважає, що президенту України потрібно відправити в подарунок кримських рапанів, про які він недавно згадав, оскільки "іноді краще щось жувати, ніж говорити". В кінці своєї публікації глава півострова додав, що регіон був, є і залишиться російським назавжди.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...