"Хто захоче вдруге в таку ср*ку": У РФ не можуть назбирати поповнення підрозділів для війни в Україні (аудіо)

Через це виникла проблема з поповненням підрозділів, а військовослужбовців не можуть заманити навіть великими зарплатами. Про це йдеться в розмові двох окупантів, яку перехопило ГУР Міноборони, передають Патріоти України.

З розмови стає зрозуміло, що серед військовослужбовців РФ дуже багато тих, хто відмовляється їхати в Україну, а тих, хто тут зараз перебуває, намагаються втримати істотним підвищенням зарплат.

Зараз їх обіцяють виплачувати вже не в доларах, а рублях - 8500 за день, що за місяць становить 250 тисяч рублів.

"- О, за***бись, а то у нас тут відмовників море.

- Я не знаю як 366 людей набрати. Тут чоловік 150 відмовників. Всі, хто звідти приходять, їх ніхто і засуджувати не має права. Ну хто вдруге захоче в таку ср*ку", - говорять між собою окупанти.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...