Кілька десятків окупантів стали "хорошими": Прикордонники "потріпали" російських штурмовиків під Бахмутом (фото)

Під Бахмутом Донецької області наразі тривають найзапекліші бої, там українським захисникам доводиться постійно відбивати атаки російських окупантів. Чергова спроба штурмувати наші позиції закінчилася провалом для путінських військових. Про новий розгромний для росіян епізод в цій великій війні розповіла Державна прикордонна служба й показала кадри бою, внаслідок якого загарбники зазнали втрат, передають Патріоти України.

За словами українських бійців, чотири групи ворожої піхоти, до 10 окупантів кожна, намагалися непомітно наблизитися для штурму їхніх позицій поблизу Бахмута. Та маневр помітили аеророзвідники ДПСУ, а прикордонники-мінометники знищили дві групи.

"Загарбники відійшли, намагалися заховатися між приватними будинками й перегрупуватися для нового штурму. "Повітряні очі" наших захисників не дали їхнім планам здійснитися. Залишки противника добила артилерія", - повідомили прикордонники.


Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...