"Кілька прильотів було, чітко били": Дружина розповіла окупанту про удар ЗСУ по складах загарбників у Донецьку

Дружина окупанта розповіла йому у телефонній розмові, що Збройні сили України завдали точних ударів по ворожих складах боєприпасів у тимчасово окупованому Донецьку. За її словами, на місці вибухів детонувало весь ранок, передають Патріоти України.

Аудіоперехоплення розмови опублікували у Головному управлінні розвідки 26 серпня. Дружина загарбника згадала про 4 вибухи.

"Ну о 4-й ранку влучили у склад БК між "Ашаном" і "Метро", з правого боку, трохи нижче траси. Там же ангари стояли якийсь час. А зараз там весь час був склад БК, там купа військових машин. Коротше, детонувало до 8 ранку. Там кілька прильотів було. Прильоти 4, напевно. Ну чітко били, прямо знали, куди б'ють", – розповіла жінка.Окупант помітно засмутився і підтвердив "Знали, куди б'ють".

Зазначимо, йдеться про вибухи 22 серпня. На складі окупантів спалахнула сильна пожежа, снаряди розліталися в різні боки.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...