Кількість снарядів значно зменшилася: Гуменюк розкрила результати ударів по логістиці РФ

Начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк зауважує, що кількість снарядів, які у цій зоні за добу використовують російські окупанти, унаслідок ударів по логістиці ворога значно зменшилася, передають Патріоти України.

В ефірі телемарафону вона зазначила, що Сили оборони продовжують контрбатарейну боротьбу, і в їхній зоні відповідальності вона досить потужна.

"Зараз характерною особливістю є те, що ворог намагається тримати кількість обстрілів правобережжя і протилежного берега Дніпро-Бузького лиману на позначці 70. Але кількість снарядів значно зменшилася", - зауважила Гуменюк.

Вона пояснила, що якщо раніше ворог за добу міг використати 400-500 снарядів, то зараз це вже до 300 снарядів. "Це означає, що все ж таки удар по логістиці і по забезпеченню ворога досить результативний. І ми продовжуємо цю роботу", - сказала речниця. Гуменюк зауважила, що на лівому березі, - там, де зосереджені сили ворога, - вони відпрацьовують поки що дистанційно по позиціях важкої артилерії.

"І дві потужні гармати було знищено за минулу добу. Знову човен з диверсійно-розвідувальною групою пішов наздоганяти "Москву", - розповіла вона і додала, що також за минулу добу було знищено два спостережних, один командно-спостережний пункт та один пункт управління. Так, загалом за минулу добу на південному напрямку було знищено 55 російських окупантів.

У Малі повстанці знищили колонну ЧВК Вагнер. Смерть карателя прийняв відомий рашистський пропагандист, що сіяв ненависть до українців

неділя, 28 липень 2024, 8:40

"Кращі солдати Росії" наразі ганебно тікають від "купки дикунів", відступаючи вглиб країни разом з військами місцевої хунти, котрим мали показати як треба по-справжньому воювати. Під час удару повстанцями-туарегами по колоні приватної військової кампан...