Кляла Україну, а не Путіна, який відправив сина на війну: Мати ліквідованого окупанта влаштувала істерику в автобусі (відер)

Мати ліквідованого в Україні російського окупанта влаштувала істерику просто у громадському транспорті через загибель сина. У своїх бідах вона звинувачувала Україну, а не кремлівського диктатора Володимира Путіна, який розпочав війну, передають Патріоти України.

Відповідне відео опублікували Telegram-канали. На кадрах чутно, що жінка голосила на весь салон маршрутки. "Будь ти проклята, Україно! За що? Чому? Хлопчику мій!" – сипала прокльонами мати терориста, який пішов в Україну вбивати і лише отримав справедливу відплату.

Нагадаємо: раніше у розмові з українським блогером та журналістом Володимиром Золкіним матір полоненого російського окупанта, який розповів родичам, що насправді відбувається в Україні, заявила, що все одно підтримує "спеціальну військову ооперацію" РФ. Водночас жінка, як і більшість росіян, що зустрічаються з таким питанням, не змогла пояснити причин.

Росіянка виправдалася, що не підтримує вбивства, однак конкретно пояснити, навіщо армія РФ та конкретно її син перебувають в Україні не змогла. Росіянка разом із дочкою заявили, що нібито їм по телевізору показують зовсім не те, про що говорили українські журналісти.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...