Колаборант, чию машину підірвали в окупованому Мелітополі, помер у лікарні

Колаборант Іван Ткач, чию машину сьогодні підірвали в тимчасово окупованому Мелітополі, помер через отримані поранення. Його доставили в лікарню, але не врятували, інформують Патріоти України.

"Власник підірваного сьогодні в центрі Мелітополя автомобіля Іван Ткач помер у лікарні від отриманих поранень", - пишуть російські окупанти у місцевому Telegram-каналі.

Звичайно ж, місцеві посібники Кремля відразу ж звинуватили Україну. Зазначається, що авто підірвали за допомогою саморобного вибухового пристрою.

Підрив авто в Мелітополі - що відомо

Увечері у вівторок, 14 березня, в центрі тимчасово окупованого Мелітополя у районі вулиці Героїв України прогримів потужний вибух. Мер міста Іван Федоров повідомив, що вибухнув автомобіль.

Пізніше місцеве видання РІА Мелітополь повідомило, що, за попередньою інформацією, убитий "чиновник".

У свою чергу місцевий гауляйтер Володимир Рогов заявив, що в результаті вибуху постраждали дві людини - чоловік і жінка, їх госпіталізували. За його словами, авто підірвали за допомогою саморобного вибухового пристрою.

Водночас росЗМІ повідомили, що підірвали автомобіль Toyota Land Cruiser Prado, який належить власнику місцевої транспортної компанії, зраднику України Івану Ткачу.

"Найцінніше, що мають наші Збройні сили": ЗСУ запустили процес ротації військових частин на лінії фронту, - Сирський

субота, 30 березень 2024, 9:40

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський наголосив на важливості процесу ротації військових частин на лінії фронту для збереження життя українських військовослужбовців та відновлення їхньої боєздатності. Про це він сказав в інтерв'ю "У...

"Росіяни хочуть мати "козирний" засіб": Атака "Цирконів" на Київ може повторитися, але масованого удару не буде, - експерт

субота, 30 березень 2024, 9:07

Російські терористи можуть знову атакувати Київ ракетами "Циркон", однак масованого удару найближчим часом не буде. Адже у країни-агресора немає достатньої кількості цих ракет. Про це йдеться у матеріалі "РБК-Україна" передають Патріоти України. На дум...