"Колективний Захід руйнує олімпійський рух": Маша Лаврова зробила чергову скандальну заяву

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що колективний Захід руйнує олімпійський рух, передають Патріоти України.

На думку Захарової, гендерна тема розвивається "семимільними кроками", вбиваючи цілі види спорту, і "калічачи сприйняття як глядачів, так і самих спортсменів". "Ми неодноразово говорили, що колективний Захід руйнує все: тут і теорія нібито керованого хаосу, неможливість для них знайти вихід із власних проблем, окрім як створювати руйнівний порядок денний. Це призвело до обвалення світового спорту, що тепер очевидно для всіх. Можна і потрібно підтримувати свою участь у тих спортивних подіях, які є традиційними, але треба усвідомлювати, які кризові явища там відбуваються", - цитує представницю МЗС РФ "Матч ТВ".

На думку Захарової, єдиний вихід для Росії, продовжувати участь там, де це можна і можливо. "Тому що не ми руйнуємо олімпійський рух, він руйнується Заходом. При цьому нам треба розвивати альтернативні майданчики, що зараз і робиться. Потрібно знаходити можливості для організації регіональних чи навіть світових спортивних змагань. Також варто звертати увагу та розвивати такі напрямки, як наприклад, фіджитал та мультиспортивні турніри, – сказала дипломатка.

Російські вболівальники у мережі висміяли такі слова своєї співвітчизниці, нагадуючи про її пристрасть до спиртних напоїв. "Рушиться-руйнується, ніяк не зруйнується. Чемпіонат світу з хокею і без нас рекордні цифри зібрав. Ось алкоголь комусь руйнує мозок - ніяких нових креативних аргументів і меседжів дама придумати не може, одну й ту саму шарманку заводить уже котрий рік", - пишуть у коментарях.

Багато хто звинуватив Захарову у брехні. "Справжній типаж Маньки-облігації - брехати і не червоніти", - зазначають користувачі.

У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...