Колона кемеровського СОБРу горіла дуже ефектно: У мережу виклали відео бою на мосту через річку Ірпінь 25 лютого

У мережі показали унікальне відео з наслідками бою на Київщині на самому початку повномасштабного вторгнення. Тоді, 25 лютого, при спробі проїхати по мосту через річку Ірпінь у Гостомелі було знищено колону російської бронетехніки. На кадрах, знятих жителем Гостомеля Анатолієм Бурбезою з балкону власної квартири, видно як горять та детонують російські БМП та кунги. Раніше відео не публікувалося, зазначають Патріоти України.

Як написав сам автор, судячи з документів, знайдених у одній зі вцілілих машин, українські воїни спопелили у Гостомелі колону кемеровського СОБР. "Знято воно (відео. - Ред.) було з балкону дома, о 8.35, 25 лютого 2022 року. Гостомель. Міст на Киів через Пущу. Розбили наші хлопці кемеровський омон вщент. Палало довго та яскраво. Частина даже втікла, є відос як тікають.. Був знайденний документ у вцілілій машині на имя сержант Ванькін", – написав Бурбеза.

Того дня, 25 лютого 2022 року, на другий день повномасштабного вторгнення РФ в Україну, колона російської Росгвардії, у яку входив зведений загін СОБР та ОМОН з Кемеровської області зайшли з території Білорусі на територію України і прямували в напрямку Києва для штурму української столиці. В районі Гостомеля рух окупантів зупинили героїчні українські воїни, які спалили колону російської бронетехніки.

За даними російських ЗМІ, тоді було знищено щонайменше 42 співробітники СОБР з Кемеровської області, серед яких - очільник загону СОБР Костянтин Огій з позивним "Абат", також за кілька днів після знищення колони у Росгвардії серед загиблих називали прізвища "Мурзін" та "Шлегель".

На момент оприлюднення інформації про мінімальні втрати кемеровського СОБР про кількість загиблих серед російських омонівців нічого не було відомо.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...